Marijuana proffesional analysis
O nama
Dobrodošli na blog dvojice obožavalaca marihuane!
Odakle mi ovdje? E pa ovako, nas drug 'ćufta' odavno priča i priča kako vodi blog, postavlja tikete,rastura kladionicu i tako zarađuje novac. Mi smo nakon nekog vremena od strane 'ćuftinog' smaranja odlučili napraviti blog. Međutim mi smo mislili da je sve to lako, postavljati parove, pogadjati tikete, uzimati lovu i svu lovu što zaradimo naravno potrošiti na vutru, al nije baš tako kao što smo mislili. Raspitavši se kako to sve ide, postavljanje parova, tamo-'vamo gore dole, ja (Stefan) odlučih nazvati druga 'Pikulu' jer on radi oko websajtova. Drug 'pikula' nam izađe u susret i napravi nam dizajn bloga na što ce drug 'ćufta' mnogo popizditi jer je dizajn bloga mnogo bolji od njegovog, ali nebitno. Ovo je neka naša prica kako otvorismo blog i pođosmo u nove kladiničarske pohode. Stefan i Ognjen.
Opis klađenja
Pušači marihuane ponovo sa vama!!
Što se tiče našeg klađenja, idemo po starom! Ukoliko ste nas pratili ranije znate o čemu pričamo i reći ćemo vam ukratko:
Gađat ćemo striktno 2.00-2.50 kvote, a ukoliko bude dobra ponuda idemo na veće! Ispod svakog odigranog tiketa će biti određen ulog (visok, srednji, nizak). Kvote su uglavnom iz WWin i SuperSport kladionica. Ne garantujemo za naše tikete, ali se iskreno nadamo da će biti dosta prolaza i sreće kao i ranije. Ukoliko imate neka pitanja obratite se na email!
Zivi bili i mnogo pušili.. (marihuane) :)
Blog
nedjelja, prosinac 9, 2012
Kao što znate od ranije, ovdje ćemo ponekad postavljati analize mečeva i komentarisati iste sa Vama što Vi možete uraditi u komentarima.

Nova sezona je počela super, nadamo se da je neko ispratio i uzeo novac, obavezno za te novce kupite nešto trave, jer ona daje sreću :)

02.02.2014

Postavljeni Parovi !

marijuana-bet @ 15:41 |Komentiraj | Komentari: 1465 | Prikaži komentare
Marijuana bet
Ponedeljak, 02.02.2014.

17:00 
Arsenal - Crystal P. 1 1,20
21:00
Athl.Bilbao - Real M. 2 1,65
17:30
Bayern - Frankfurt 1 1,10
19:00
C.Zvezda - Budućnost 1 1,15

Kvota: 2,50

Ulog: Visok
Banner
Image and video hosting by TinyPic
Kontakt


Marijuana_bet@yahoo.com
Kvote koje padaju
Index.hr
Nema zapisa.